Az AZON-ról

A nyomtatókat gyártó, zágrábi székhelyű Azon cég 1991-ben alakult. 2003 óta értékesítenek direktnyomtatókat; az első textilnyomtatót 2005-ben bocsátották piacra. A készülék alsó részét - az ún. ágyat - Dél-Koreában gyártják, de a két rész összeszerelése Európában, Zágrábban történik. A világújdonságnak számító DTS felületnyomtató 2009. első negyedévben jelent meg. Az Azon cég a világ számos országában van jelen, a magyarországi képviseletet cégünk, az Emlékbázis Kft látja el.

 

Az európai elosztásnak köszönhetően a szállítás gyors és megbízható, a készülékek támogatása kiváló. Az alkatrész és alapanyag ellátás zavartalan és gyors.

 

A szállítást megelőzően a nyomtatók egy nagyon szigorú minőségellenőrzésen, valamint egy mindenre kiterjedő tesztelésen esnek át.

 

A cég alapvető üzleti stratégiája a mindenkori felhasználók igényeit kielégítő, folyamatos termékfejlesztés és az innovació.

 

A 2007 óta forgalmazott TheMagicTouch lézertranszfer technológia mellett 2010-ben indult a direktnyomtatással foglalkozó üzletágunk. Választásunk azért az AZON-ra esett, mert:

- a cég széles kínálattal rendelkezik a direktnyomtatók területén

- a készülékek ár-érték aránya meggyőző

- a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyedülálló megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

 

 

 

www.azonprinter.com